Toimitusehdot

Voimassa 12.01.2017 alkaen

TOIMITUSTAVAT:

casri.fi-verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko kuluttajalle suoraan kotiin tai asiakas voi noutaa tuotteet itse Helsingin keskusvarastolta. Toimituksen hinta määräytyy asiakkaan postinumeron mukaan. Toimitamme tuotteet kaikkialle suomeen.

tavaran vastaanottaminen:

Asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotetta vastaanottaessaan, että tuote on päällisin puolin ehjä ja, että pakkausten määrä täsmää tilauslähetteen kanssa. Mahdollisista pakkausvaurioista tai puutteista tulee Asiakas kuittaa tavaran vastaanotetuksi allekirjoituksellaan. Rikkoutuneista tai puutteellisista lähetyksistä tulee ilmoittaa välittömästi verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostilla tai soittamalla. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelu sopii asiakkaan kanssa puutteellisten tai virheellisten tuotteiden korvaamisesta tapauskohtaisesti.

TOIMITUSAIKA:

Varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 3-7 arkipäivää tilausvahvistuksen saapumisesta. Mikäli tuote on tilaustuote, tai toimitus viivästyy, tilausvahvistuksessa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

VAIHTO JA PALAUTUS:

VERKKOKAUPPAOSTOJEN PALAUTUKSET

Asiakkaalla on oikeus palauttaa ostamansa tuotteet 14 päivän kuluessa vastaanottohetkestä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön ja pakattu alkuperäispakkaukseen. Myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja sisältää kaikki pakkaukseen kuuluvat osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit.

 

Mikäli palautettava tuote on vaurioitunut tai sen arvo on oleellisesti alentunut, Maskun Kalustetalo varaa oikeuden periä asiakkaalta tästä arvonalentumisesta aiheutuneet kulut. Arvonalennus määritellään tapauskohtaisesti. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi tyynyt, peitot ja petauspatjat.

 

Kaikkiin palautuksiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan ennen peruuttamislomakkeen lähettämistä yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun:

HINNAT:

casri.fi-verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tuotteiden takuu määräytyy tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Tuotehintoja ja toimitus- ja asennushintoja päivitetään säännöllisin väliajoin verkkokaupassamme. Varaamme oikeuden myös teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen ja tuotetietojen korjauksiin / tarkistuksiin.

Peruutuksen yhteydessä aiheutuvat logistiset kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

MAKSUTAVAT 

casri.fi-verkkokaupassa voit maksaa ostokset useilla tavoilla ja valita itsellesi parhaiten sopivan tavan. Voit tehdä maksutapavalinnan sen jälkeen, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin.  Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää. Ostokset voidaan maksaa eri pankkien verkkopankkitunnuksilla tai debit- ja kreditkorteilla (käteismaksukortit ja luottokortit).

Voit valita osamaksuvaihtoehdoksi Masku-erämaksun. tai laskutusvaihtoehdoksi casri –laskun (huom! laskutusvaihtoehto vain yrityksille)

rahoitus onnistuu tarkemmin lainaehdoista.. resursbank.fi

Voit myös hakea lainaa suoraan tästä linkista:

VERKKOPANKIT

casri.fi-verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: LähiTapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki ja Handelsbanken. Debit-korttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla palvelimella. casri shop ky ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa.

 

TAKUU

Tuotteella on YHDEN (1) vuoden  takuu.

Sohvat, rahit, lepotuolit ja sängyt: runkojen takuu on 2 vuotta. Runkotakuu koskee vain puurunkoa. Takuu ei koske verhoilua, pehmusteita, ompeleita, vuodemekanismia, keinumekanismia. Takuu ei korvaa normaalia suuremmasta painosta johtuvaa hajoamista. Kalusteissa ei saa seisoa tai hyppiä. Selkä- tai käsinoja ei ole tarkoitettu istumiseen. Kalusteet on säilytettävä aina normaalissa huoneenlämmössä. Takuu on henkilökohtainen. Se raukeaa, jos tuotteen omistaja vaihtuu.

Jos tuotteeseen tulee takuuaikana jokin vika, on tärkeää, että otat vialliset tuotteet pois käytöstä ja otat mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun virheen korjaamista varten.

TILAAMINEN JA TILAUSTEN HYVÄKSYNTÄ

Kun olet tehnyt tilauksen painiketta ”Vahvista tilaus” napsauttamalla ja hyväksynyt nämä Myyntiehdot, sopimus on syntynyt ja saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Varaamme kuitenkin oikeuden hylätä tilauksesi ja olla tekemättä sopimusta kanssasi. Mikäli meillä on syytä uskoa, että tilauksesi on vilpillinen tai olet muulla tavalla rikkonut voimassa olevaa lakia tilausta tehdessäsi, varaamme oikeuden peruuttaa tilauksesi sen vahvistamisesta huolimatta.

 

TILAUSTEN SEURANTA:

Mikäli olet tilannut tuotteet kotiinkuljetuksella, voit seurata tilaustasi soittamalla asiakkaspalvelumme. Puh: 0451761722